Sisustussuunnittelupaketit

 • Projektikokonaisuudet 110 €/h + alv.24%
  Projekti käynnistyy veloituksettomalla tarjouspalaverilla toimistollani. Varaa aikasi tapaamiseen kanssani, jolloin käymme läpi kaikki tarpeet, toiveet ja mahdollisen budjetin. Tapaamisen perusteella teen sinulle tarjouksen. Projektikokonaisuus voi koostua koko asunnon suunnittelusta, tai vaikka vain muutamasta tilasta, pinnoista, tai kyseessä voi olla myös vain remonttisuunnitelma. Tämä projekti rakennetaan ja räätälöidään vastaamaan juurikin Sinun suunnittelutarpeitasi.
   

 • Konsultaatiopalaveri 390 €
  Kahden tunnin konsultaatiopalaveri toimistollani, esimerkiksi uudiskohteen värisuunnittelua tai vaikka talopaketin materiaalivalintoja.
   
 • Konsultaatiokäynti 470 €
  + matkakulut, jos kohde on Pk-seudun ulkopuolella
  Noin kahden tunnin konsultaatiokäynti kohteessa, jonka aikana teen tarvittavat suunnitelmat. Ajan voi käyttää esimerkiksi kohteen pintojen suunnitteluun tai voidaan ratkoa vaikkapa keittiölle päivityssuunnitelmaa tai pohtia olohuoneen sisustusta uusiksi. Aika käytetään asiakkaan ennakkoon määrittelemien epäkohtien ratkomiseen.
 • Konsultaatiopaketti 850 €
  + matkakulut, jos kohde on Pk-seudun ulkopuolella
  Sisältää käynnin kohteessa, 2h suunnittelua toimistolla ja loppupalaverin toimistolla. Saat materiaalimallit, tuotekuvat ja listan muutoksista sekä hankinnoista.
   
 • Sisustuspäivä 1100 €
  + matkakulut, jos kohde on Pk-seudun ulkopuolella
  Sisustuspäivä, jonka aikana saat kaiken tarvittavan informaation heti. Voimme shoppailla, tehdä suunnitelmia kohteessa tai toimistolla. Sisällöstä sovitaan etukäteen. Tämä päivä on loistava esimerkiksi koko olohuoneen suunnitteluun, tai sitten voidaanhan tuo aika käyttää yhtä hyvin myös keittiöön, kylppäriin, pintoihin, tekstiileihin, mihin vain Sinä haluat!
   
 • Avaimet käteen 110 €/h + alv.24%
  Projektin aikana hoidan toiveittesi mukaan vaikka kaiken: remontin hallinnoinnin, tavaroiden tilauksen ja toimituksen sekä viimeisetkin yksityiskohdat kuntoon. Projekti alkaa veloituksettomalla tarjouspalaverilla toimistollani. Ajan voit varata sähköpostitse.